Bryllupsduft

Når du bestiller en skræddersyet brudeduft kan du holde fast i dine minder og genopleve dem sammen med din partner i livet.

Vi udvikler i samarbejde din unikke duft, uanset om du ønsker en duft til bruden eller både bruden og brudgommen, en duft til dine gæster fx i en bryllups-goodiebag eller måske en home scent til jeres bryllups location.

I kan også starte duftminderne sammen ved at invitere dine brudepiger og nære venner til en parfume workshop på din polterabend? Læs mere her

Eller måske vil du udvikle en unik duft baseret på din fortolkning af hver af dine veninder, og sammen kan vi lave en duft til dig og dine brudepiger, så I sammen skaber et smukt duftminde og som for altid vil minde jer om denne smukke oplevelse, hver gang i bærer duften. Der er intet som kan vække dine minder som duftesansen.

Vælg mellem fuld bespoke (helt ny duft komponeret fra bunden) eller semi-bespoke (hvor vi tager udgangspunkt i en duft-familie (genrer) du kan lide og bygger videre på den. Skriv eller ring for priser og ønsker stine@dinduft.dk // tlf. 24212355