Jeg hedder Stine og her er min historie om DinDuft.

At lave naturlige parfumer har længe været min store passion. Jeg har nydt at komponere smukke dufte og det har været mit helle i et travlt liv med 3 børn og arbejde. Jeg fik øjnene op for de naturlige parfumer da jeg efter 3 graviditeter gerne ville bruge parfume igen. Desværre fik jeg ondt i hovedet hver eneste gang jeg bar mine gamle parfumer. Men så fandt jeg ud af at jeg kunne bære naturlige dufte uden nogle gener og derudover gav de mig mere end bare en god duft. De påvirkede mit humør og jeg blev forelsket i parfumer på en helt ny måde. Jeg ville lære mere og begyndte selv at komponere og læse bøger om de naturlige olier og deres aromaterapeutiske virkninger.

I 2018 mistede jeg min far og det eneste der rigtigt kunne holde mit sind oppe var de naturlige olier, som jeg sad og komponerede dufte med hver aften. Der kunne jeg virkelig mærke på krop og sjæl hvad de naturlige dufte kan, som du ikke kan finde hos syntetiske parfumer. Naturlige parfumer ikke blot en fin duft – de bliver en del af dig og løfter dit humør og din velvære.

Jeg søgte mere viden og blev længe mentor-undervist og fik kun hele tiden smag for mere. Ofte kræver det store hændelser i livet for at finde modet til at forfølge sine drømme og efter min fars død fandt jeg modet til forfølge min passion og tog på parfumeskole i Italien, hos en af verdens bedste og mest anerkendte naturlige parfumører. Jeg endte med at det blev et af mit livs bedste oplevelser, som har lagt grundlaget for hele min tilgang til de naturlige olier, der bruges i parfumerne.

Siden jeg kom tilbage fra Italien har jeg knoklet for min drøm om at leve af at dele den vidunderlige verden af naturlige parfumer med alle jer. Og dele lykken ved at finde sin helt egen duft profil og at være med i design processen.

Jeg glæder mig meget til at høre jeres oplevelser med jeres parfumer, som jeg håber I vil dele med mig.

// Stine