Signaturduft  

Individuel duft – en ‘bespoke perfume’

Har du længe ønsket dig en helt unik duft som kun er din? En duft som dine nærmeste kan kende dig på og udviklet på baggrund af præcis de naturlige olier du selv har valgt ud?

Forløbet med udvikling af en signatur duft vil typisk være sådan at du starter med at modtage et questionnaire, hvor jeg sporer mig ind på din duft-smag i store træk.

Så mødes du med mig i mit parfume-atelier lidt uden for Roskilde. Her vil vi tage vores tid til at gennemgå de forskellige essentielle olier og jeg vil guide dig igennem alle parfume familierne, indtil jeg er sikker på at jeg har forstået din duft-profil.

Denne ’smell-session’ kan være en meget sensitiv og sanselig oplevelse og kan vække en masse forskellige følelser og minder hos dig.

Jeg vil herefter gå i gang med at komponere din duft. Dette tager uger, da det kræver mange forsøg og det er vigtigt for de forskellige dufte at modne i minimum et par uger. Når jeg er tilfreds, sender jeg dig 3 forskellige parfume-samples, som du skal gå med og ’lære at kende’. Og når du har valgt din favorit, snakker vi sammen omkring evt. rettelser eller tilføjelser. Og til sidst du vælger din flaske og indpakning.

Når du får tilsendt din Signatur-duft, får du vedlagt en liste over de naturlige olier, der er brugt i parfumen. Jeg beholder din unikke opskrift i mit formular-kartotek, så jeg altid kan lave en ny flaske til dig når du har brugt de sidste dråber.

Priser: 

30 ml – 3500 kr.

50 ml – 5000 kr.

Brand duft

Jeg har erfaring med at udvikle Private Label dufte til brands/firmaer, både til parfumer, duftlys og home scents. Kontakt mig gerne for mere info om dette stine@dinduft.dk